Kultivimi i viqave dhe prodhimi i qumështitYour bookmarks(0)

 • ID:104P
 • Titulli i projektit:Kultivimi i viqave dhe prodhimi i qumështit
 • Sektori:Industria e Ushqimit dhe Pijeve
 • Investimet e vlerësuara:20,000.00 €
 • Mënyra e investimeve të vlerësuara:Ortakëri

Profili i Komunës

 • Komuna:Istog
 • Hapësira:0 km2
 • Popullsia:0
 • Sektori Ekonomik kryesor:
 • Shkollat e mesme profesionale:
 • Universitete:
 • Distanca nga kryeqyteti:0 km
 • Distanca nga pika kufitare kryesore:
 • Distanca nga Aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës:0 km
 • Distanca për qasje në hekurudhë:0 km
 • Lokacione:Jo
 • Përshkrimi i projektit:Zgjerimi i kapaciteteve të prodhimit
 • Motivimi:Tradita familjare
 • Statusi i Projektit:Kultivimi i viqave dhe prodhimi i qumështit

Contact the Investment Promotion Agency of Kosovo (info@invest-ks.org) for additional information and support with local partner

 Generate
Shtoni Projektin / Lokacionin / Ndertesen tuaj ne bazen e te dhanave online. Shto View Larger
Financuar nga: